Domáce bake rolls

Potrebujeme:

  • staré pečivo, najlepšie bagetu 2ks
  • 50g masla
  • 1 PL kečupu
  • Soľ
  • Oregáno
  • Bazalku
  • Sušený cesnak

Táto chrumkavá dobrota je ideálny spôsob ako sa zbaviť starého pečiva alebo ako rýchlo pohostiť nečakanú návštevu.



Pečivo si nakrájame na kolieska hrubé 3-4mm. Dbáme na to, aby boli kolieska rovnako hrubé, inak sa môže stať, že kolieska nebudú rovnomerne prepečené. Kolieska si naukladáme na papier na pečenie. V miske roztopíme maslo a pridáme k nemu koreniny. Keďže ja robím 2 príchute (pizza a cesnak) maslo si rozdelím do 2 nádob. Do jednej pridám soľ a cesnak a do druhej kečup, oregáno a bazalku. Kolieska potrieme vyrobenou zmesou. Dáme piecť do predhriatej rúry na teplote 125°C. Dĺžka pečenia je závislá od veku pečiva a hrúbky koliesok. Preto treba stav pravidelne sledovať.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.