Cícerová nátierka

1 porcia/1713 KJ

(bielkoviny 12,6g, sacharidy 44, 6g, tuky 19, 0g, vláknina 11,8g)

Na jednu porciu potrebujeme:

  • 100g cíceru v slanom náleve (pevný podiel)
  • 15g masla alebo margarínu
  • 5g cesnaku
  • 5ml vody
  • 6ml olivového oleja
  • Soľ
  • Pažítka
  • 75g celozrnný chlebík

Postup:
Cícer scedíme a odstránime všetku prebytočnú vodu z konzervy. Pridáme maslo, cesnak, olivový olej a vodu. Pomocou tyčového mixéra zmes rozmixujeme na kašu. Pažítku nakrájame na drobno a spolu so soľou pridáme do zmesi.  Natierame na celozrnný chlebík.

Tags:

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.