Cícerové cestoviny so sardinkami

Na 1 porciu potrebujeme:

  • 80g cícerových cestovín (surových),
  • 1 konzerva sardiniek v paradajkovej omáčke,
  • 1 stredne veľká cibuľa,
  • 2 strúčiky cesnaku,
  • olivový olej,
  • 1PL talianskeho korenia,
  • soľ.

Na panvičke s rozpáleným olejom osmažíme na kocky nakrájanú cibuľu až do zlatista. Následne pridáme cesnak a korenie a chvíľu smažíme ďalej. Nakoniec pridáme sardinky aj s omáčkou a necháme smažiť niekoľko minút.

Cestoviny uvaríme oddelene podľa návodu a nakoniec ich pridáme do panvičky nech sa spoja chute dokopy.

Takéto jedlo je skvelé vzhľadom k nízkemu obsahu jednoduchých cukrov a k vysokému obsahu komplexných sacharidov a vlákniny, bielkovín a zdravých tukov. Dobrú chuť!

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.