Jahodový cheesecake

Potrebujeme:

  • 300g suchých keksíkov,
  • 110 g masla,
  • 500g tvarohu,
  • 220 cukru,
  • 2x vanilkový cukor,
  • 4 vajcia,
  • jahody,
  • želatínu

Tyčovým mixérom si spolu s maslom rozomelieme keksíky. Vznikne nám tuhá hmota, ktorú natlačíme na dno a boky formy na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry na 180°C a pečieme 10 minút. Všetky ostatné suroviny okrem jahôd a želatíny vložíme do jednej misky a zamiešame ručným mixérom. Hmotu vylejeme na vychladnutý pripravený korpus a vložíme do predhriatej rúry na 180°C zhruba 40 minút. Keď koláčik vychladne pridáme na neho jahody a zalejeme želatínou. Želatínu pripravíme podľa druhu želatíny – podľa návodu na sáčku.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.