Kuracie krídla

Potrebujeme:

  • 1kg kuracích krídelok,
  • 3PL kečupu,
  • 2PL horčice,
  • 1KL worčestrovej omáčky,
  • 2KL sójovej omáčky, 2PL medu,
  • 1KL pištu (chilli pasta),
  • 1KL rozmarínu,
  • soľa
  • čierne korenie

Pripravíme si všetky ingrediencie, čo budeme potrebovať (Foto 1). Pripravíme si marinádu. Ta je veľmi jednoduchá – zmiešame všetky ingrediencie dokopy. (Foto 2). Krídelka naložíme do marinády a necháme odležať 24 hodín (foto 3). Na druhý deň vyberieme z chladničky a necháme pri pokojové teplote 1 hodinu. Potom začneme piecť pri teplote 170°C 40 minút.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.