Mäsová nátierka

Navarili ste veľa mäsa na obed a nikto ho už nechce jesť? V žiadnom prípade ho nevyhadzujte. Radšej spravte z neho dobrú nátierku.

Potrebujeme :

  • 200g zvyšku mäsa (kuracieho alebo bravčového),
  • 4ks vajec,
  • 1PL horčice,
  • 1/2 červenej cibule,
  • 1ks kyslej uhorky,
  • soľ,
  • mleté čierne korenie.

Táto nátierka je u nás obľúbená, keď nám ostanú zvyšky mäsa z obeda. Dá sa spraviť aj z bravčového alebo kuracieho mäsa. Zvyšné mäso oberieme od kostí a dáme do mixeru. Vajcia uvaríme natvrdo, zbavíme škrupiny a pridáme do mixéra k mäsu aj s ostatnými ingrediencemi. Osolíme a dochutíme čiernym korením. Dobrú chuť.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.