Šošovicový prívarok

Potrebujeme:

  • šošovicu,
  • 2ks cibule,
  • 2PL múky,
  • bobkový list,
  • nové korenie,
  • soľ,
  • čierne korenie,
  • údené mäso,
  • kyslá uhorka,
  • chlieb

Na rozpálenom oleji si opečieme cibuľu a pridáme múku. Trošku premiešame a hneď pridáme šošovicu. Šošovicu sme si deň vopred namočili a k cibuľovému základu ju pridávame aj s vodou v ktorej bola naložená. Pridáme bobkový list, soľ, čierne a nové korenie a varíme kým nám šošovica nezmäkne. Pokiaľ nie je šošovica ešte dosť hustá pridáme troška múky. Údené mäso iba orestujeme a podávame spolu so šošovicou.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.