Živánska

Potrebujeme:

  • 500g bravčové krkovičky,
  • 1kg zemiakov,
  • 2 veľké cibule,
  • 2 stružky cesnaku,
  • 1 kapiu,
  • 10ks cherry paradajok,
  • 150g klobásky,
  • 150g anglické slaniny,
  • 4PL kečupu,
  • 1 kyslá smotana,
  • 1čl šalvie,
  • 1čl rozmarínu,
  • 1čl pišty,
  • soľ a
  • čierne korenie

Zemiaky si predvaríme do polomäkka – osušíme a pokrájame spolu aj s ostatnými surovinami (Foto 1.) Do kyslej  smotany pridáme všetko korenie a zamiešame (Foto 2). Všetko zmiešame dokopy (foto 3) a prikryjeme alobalom. Pečieme na 200°C 60 minút. Potom alobal odkryjeme a pečieme ešte 30 minút.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.